Prijavite se na natječaj za obnovu poljoprivrednog potencijala narušenog potresom 22. ožujka 2020. godine i potresima od 28. prosinca 2020. godine

AUTOR

Adam Ćavar

KATEGORIJA

Ruralni razvoj

OBJAVLJENO

21. travanj 2021.

PRATITE NAS

@projektkrs

O natječaju

Upisani ste u Upisnik poljoprivrednika ili Jedinstveni registar domaćih životinja i želite potporu za troškove sanacije zemljišta, građenje poljoprivrednih objekata, popravak ili nabavu novih/rabljenih poljoprivrednih strojeva, mehanizacije i opreme, nabavu domaćih životinja i višegodišnjeg sadnog materijala?
Prijavite se na natječaj za obnovu poljoprivrednog potencijala narušenog potresom 22. ožujka 2020. godine i potresima od 28. prosinca 2020. godine

Svrha Natječaja je dodjela potpore za obnovu poljoprivrednog potencijala kako bi se osigurao nastavak i održivost poljoprivredne proizvodnje na pogođenim područjima.

ŠTO MORATE ZNATI?

Intenzitet potpore: 100 %
Rok za prijave: 17. svibnja do 16. srpnja 2021. godine

TKO SU POTENCIJALNI KORISNICI MJERE?

Korisnici mjere su poljoprivredna gospodarstva upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava ili Jedinstveni registar domaćih životinja koja se nalaze na područjima jedinice lokalne samouprave u kojima je proglašena prirodna nepogoda zbog potresa te kojima uništenje poljoprivrednog potencijala iznosi najmanje 30 %.

VIŠE INFORMACIJA:

Svi zainteresirani za prijavu na natječaj mogu se besplatno konzultirati s našim stručnjakom za mjere ruralnog razvoja:

broj telefona:0989238903
e-mail: info@projektkrs.com

Imate pitanje?
Nazovite: 0989238903

ZATRAŽI VIŠE INFORMACIJA