Ovim putem Vas obavještavamo da najavljivanu 2 MEĐUNARODNU KONFERENCIJU PROJEKTA KRŠ ne otkazujemo već je selimo u virtualni svijet! Uz organizaciji portala Rural Direct te veliku podršku Projekta Krš, portala Agrobiz te svih predavača koji su pokazali spremnost preseliti svoja izlaganja u video format zadovoljstvo nam je pozvati vas na:

PRVU ONLINE KONFERENCIJU ZA KREATORE VRIJEDNOSTI S RURALNIH PODRUČJA!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

AUTOR

Lidija Nikolac Katić

KATEGORIJA

Online konferencija

OBJAVLJENO

18 Ožujka, 2020

PRATITE NAS

@projektkrs

S obzirom na trenutnu situaciju izazvanu širenjem korona virusa, sve se češće postavlja pitanje mudrosti masovnih okupljanja.

Bez brige, konferenciju ipak ne odgađamo samo je selimo ONLINE!

Ovim putem Vas sve pozivamo da nam se pridružite našoj prvoj virtualnoj konferenciji koju organiziramo uz pomoć portala Rural Direct i Agrobiz.

Još jednom želimo pokazati da naša snaga može nadići probleme svakog međunarodnog događaja. Ova konferencija omogućit će sudjelovanje svim kreatorima vrijednosti bez obzira na imovinsko stanje, prepreke za putovanje ili količinu slobodnog vremena.

corona virus

TEMA KONFERENCIJE:
Moze li corona virus biti motiv za vraćanje ekonomskog dostojanstva ruralnom prostoru?

Na stranici konferencije ćete moći pregledavati sve videe naših stručnih izlagača te skupa s njima analizirati i komentirati stanje u sektoru proizvodnje hrane.

KAKO SE PRIKLJUČITI?
Sudjelovanje na konferenciji je POTPUNO BESPLATNO a priključiti se može svatko sa pristupom internetu a sve iz udobnosti vlastitog doma, bez opasnosti od zaraze.

MJESTO I VRIJEME ODRŽAVANJA:
Konferenciji možete pristupiti putem linka konferencija.rural-direct.com
Konferencija će počinje u petak 20.03.2020. u 12 sati a trajat će sve do završetka krize!

SUDJELUJTE AKTIVNO I DOPRINESITE RJEŠAVANJU POSLJEDICA KRIZE
Ukoliko i sami želite komentirati aktualne teme ili snimiti vlastiti video putem kojeg ćete predstaviti sebe svoje proizvode i način na koji je kriza uzrokovana širenje virusa utjecala na vaš rad – snimite svoj video u trajanju do 3 minute te nam ga pošaljite na info@rural-direct.com